20 Mayıs 2013 Pazartesi

Johanna Lindsey - Malory-Anderson Family Serisi 1 - Seninle Başım Dertte (Yorum)




Serinin 2. kitabı Hırçın Aşk yorum için Tık Tık

Yorum:
Bu sefer hiç uzatmayacak, atlayıp zıplamayacak, alttan almayıp, verip-veriştireceğim.
Yeter artık yani!!!



Sorun ne mi?Nicholas tabi.Hay Allah'ım ODUN, ÖKÜZ gördüm de böylesini görmedim.Şiddetli bir şekilde sarsmak istedim kendisini.Hadi bir sorun-sıkıntı var ama yapma gözünü seveyim YAPMA!
image
Tamam biraz sakinleştim gibi gibi..O yüzden size azıcık konuyu çıtlatayım.Nicholas Eden çok zengin, yakışıklı,çapkın,zeki(şüpheye düştüğüm zamanlar olmadı değil),çekici...diye uzar bu liste.Ahh birde klasik erkeklerden olacak ya..Bağlanmak yok.Özelliklede evlilik hayalleri kuran metreslerle.
Kitabımızda böyle başlıyor zaten.Selena Nicholas'ı kıskandırmak için yanlış bir yola sapıyor ve istediği karşılığı alamıyor.Elde ettiği tek şey ilk ayrılanın o olması (aslında bu istediği şey değil).Peki bu ayrılık yüzünden o mutlaka gitmesi gereken baloya kiminle gidecektir.Ahh tabi ya şu genç Malory vardır..onu seçebilir.
Regina Ashton anne babasını kaybetmiştir küçük yaşta.Onu dört tane birbirinden harika(!) dayıları yetiştirmiştir.Ve artık istememesine rağmen evlilik çağına gelmiş ve koca avına çıkmıştır.Hım av yanlış oldu zira avlamaya gerek kalmadan talipler önünde boy göstermeye başlamıştır.
Sorun şu ki talipler çoğaldıkça kimi seçeceğine karar veremez.Ehh talibini dayılarına beğendirme-onaylatma durumuda var tabi.Bir dayısı onaylasa öbürü kusur bulmakta.Ehh artık ne yapsa ki bu kız?

Veee bilin bakalım ne oluyor?İster kader deyin ister rastlantı yada lanet.Bizim bu ikilinin yolları kesişiyor.
Bu ne bir baloda ne de ailevi bir ortamda..
Bir sokak, sarhoş bir Nicholas, aptalca bir fikir, ve GECE...Ehh bizimkisi de bu güzel kombin sağolsun kaptığı gibi Regina'yı atar atının terkisine dıgıdık dıgıdık kaçırıverir.Anthony Malory'nin gözleri önünde..Cıks bu büyük bir hata...



Soylu bir hanımefendiyi kaçırıpta onurunun lekelenmediğine herkesi inandırmak zordur.Aileniz inansa bile akılsız metresler sıkıntı olabilir.Birde Nicholas'ı gördükleri yerde parça pinçik etmeyi düşünen dayılar var tabi..



Ehh bu durumda yapılması gereken iki şey vardır.Düello yada evlilik.Kızımız kesinlikle evlilikten yana.Nicholas'a bişey olmasını istemiyor.Nicholas ise ayrı bir alem.Çoktan beylik tabancalarını hazırlamıştır.Evlilik mi?Yapmayın bu aklından bile geçmez.Bağımsızlığına düşkün olduğundan değil.Sadece evlenemez..Zaten beni delirtme seanslarını da o andan itibaren yapmaya başlamıştır...Bi bunalttı bi bunalttı anlatamam...
Uzun lafın kısası çok git-gelli bir kitaptı.Ve bunlar daha hiç birşey..Kitap iyi veya kötü diyemem, konu beni cezbetmedi pek...Seveni bol ama bana historical olarak pek tatmin edici gelmedi..İyiydi, komikti ama çokda farklı değildi..



Ve çoooooook klasik bir durum sanırım...

Suçun hepsi Nicholasta demiyorum..Kesinlikle değildi.
Suçlunun başı var ya o CADOLOZ...İşte tüm hata onun.


Puanım:
5/3,5

Ne desem bilemedim.Ne kötü nede
iyi.Orta karar bir kitaptı.

Temel Bilgiler
Orjinal Adı : Love Only Once
Seri Bilgisi: Malory-Anderson Family
Seri Sırası : 1
Goodreads Puanı :4.07
Yazar Adı :Johanna Lindsey
Yayın Evi : Epsilon Yayınları
Sayfa Sayısı:328
Bitiş:20.05.2013

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.